lauantai 30. huhtikuuta 2011

Viime hetken vinkit vappumunkkien paistoon!


Viime hetken vinkit, vai pitäisikö tunnustaa, että myöhästyneet vinkit? Tai vinkit vuodelle 2012! Mutta jos paistat vappumunkit vasta huomenna, niin sitten nää vinkit tulee just ajallaan. ;)

Paistoin tänään meidän perheen viralliset vappumunkit ja tein ne tällä kertaa hieman isommalla muotilla, jolloin myös keskustasta ylijäävä "pallo" oli aika reilun kokoinen. Paistoin ne myös ja nämä pikkupikku munkit paistuikin tosi näppärästi siinä samalla.


Nämä pienet munkit voi sokeroida samaan tapaan kuin isommatkin tai ne voi pakastaa myöhempää tarvetta varten. Näitä paistaessa nimittäin muistin, että Espanjassa myytiin férioilla tämmöisiä pieniä sokeroimattomia munkkeja pahvirasiassa, joiden päälle kaadettiin kuumaa suklaakastiketta. Ja niitä syötiin pienellä muovihaarukalla. Ne oli aivan taivaallisen makuisia! 

Mutta sokeroitunakin maistuivat meidän neiti 3-veelle tosi hyvin. ; )


Edelliseen vappumunkki-postaukseen oli joku anonyyminä pysyttelevä lukija vinkannut sirosokerista! Mun täytyy tunnustaa, etten ole ikinä käyttänyt sitä enkä ole koskaan aiemmin siitä kuullut. Noh, nytpä kokeilin ja olihan melkoinen ero sokeroitujen munkkien ulkonäössä! Sirosokeri myös pysyi paremmin munkkien pinnalla, joten jatkossa käytän vaan sitä. : )
Iloista ja aurinkoista vappua kaikille lukijoille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti