maanantai 28. maaliskuuta 2011

Macarons gone bad...


Keräsin pitkään rohkeutta näiden leivosten tekemiseen. Näköjään ihan syystä. Mä inhoan epäonnistumista!! Mutta lohdutan itseäni sillä tiedolla, että Australian Master Chef -finalistitkaan ei osanneet tehdä näitä. Luultavasti näistä pikku ranskalaisleivoksista tulee mulle pakkomielle aina siihen saakka, että saan ne onnistumaan.


Näistä aineksista olisi pitänyt tulla ihania marenkileivoksia. Sokeria, vettä, valkuaisia, tomusokeria ja mantelijauhoja.


Mutta niistä tuli epämääräisiä möykkyjä. Jotka tosin maistuivat hyvältä!


Ja tältähän niiden pitäisi näyttää:

                                 

Vielä mä teen nämä onnistuneesti. Stay tuned...

Vinkkejä otetaan vastaan.... : P



2 kommenttia:

  1. Mä en kans tajua, miten noita pikkupaholaisia on niin vaikee tehdä. Ite oon yrittäny lukuisia kertoja, kyllä niistä joka kerta tulee vähän parempia kun aikasemmilla kerroilla, mutta ei siltikään sellaisia kuin pitäisi! :-D

    VastaaPoista
  2. Hihihi, ihanan näköisiä! :D Hauskaa, että näiden upeiden leipomusluomusten keskellä julkaiset myös epäonnistuneita kokkailuja. Se osoittaa että jopa sä olet vain leipova IHMINEN, mitä yleensä on vaikea uskoa niiden monien herkkukahvikattausten äärellä <3 :D.

    VastaaPoista